Hesabım
    ‘Rick and Morty’nin Altıncı Sezonu Ne Zaman?

    Sevilen dizinin yeni sezonunun prömiyer tarihi belli oldu

    Rick and Morty geri dönüyor! Adult Swim, animasyon serisinin bu sonbaharda altıncı sezonunu yayınlayacağını ve 4 Eylül'de sezon prömiyerini yapacağını duyurdu. Kanal, komedi dizisinin önümüzdeki sezonu için ışık tutuyor, aynı adı taşıyan çılgın bilim adamı ve talihsiz torunu için bir sürü yeni çılgınlık vaat ediyor. 

    "Rick and Morty", Adult Swim için büyük bir hit oldu ve 2017, 2019 ve 2021'de tüm ABD kablolu yayınlarındaki en iyi komedi olarak sıralandı. Adult Swim ve Cartoon Network Başkanı Michael Ouweleen duyuruya eşlik eden bir açıklamada, "Rick and Morty'nin etkisini abartmamak zor. Bir hit şovdan daha fazlası, gerçekten küresel bir fenomen. Yakında ikonik olacak bu sezonu başlatmaya hazırlanırken, hayranlara eğlencenin bir parçası olmaları için benzersiz bir yol sunacağız. Bu yüzden gözlerinizi dört açın." dedi.

    Roiland ile birlikte dizide ayrıca Sarah Chalke, Chris Parnell ve Spencer Grammer'ın seslendirmeleri de yer alıyor. Harmon & Roiland, yaratıcı ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Ağustos 2021'de sona eren 6. sezon ile 5. sezon arasındaki bir yıldan biraz daha yüksek olan boşluk, “Rick and Morty” için sezonlar arasındaki en kısa aralardan birini işaret ediyor. 2018'de Adult Swim, Harmon ve Roiland'ın Adult Swim ile imzaladığı uzun vadeli bir anlaşmanın parçası olarak "Rick and Morty"ye 70 bölümlük devasa bir yenileme verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top