Hesabım
    Rick and Morty'nin Yaratıcısı Dan Harmon'dan Bir Animasyon Daha

    Harmon, Fox'la yeni bir animasyon dizisine imza atacak

    Jordan Young, Dan Harmon'dan gelen animasyonlu Fox komedisi “Krapopolis”in baş yapımcısı ve showrunner'ı oldu. Dizi, Fox'ta ocak ayında sipariş edildi ve 2022'de gösterime girmesi planlanıyor. Young, prodüksiyonun günlük işleyişini ele almak için Harmon'ın gözetiminde çalışacak. Young, Comedy Central animasyon dizisi “Drawn Together”ı birlikte geliştirmeye başlamadan önce “The Simpsons”ta animatör olarak görev aldı.

    Diğer çalışmaları arasında, "Son of Zorn", "BoJack Horseman", "It's Always Sunny in Philadelphia", "Life in Pieces" ve "Raising Hope" yer alıyor. Efsanevi antik Yunanistan'da geçen “Krapopolis”, dünyanın ilk şehirlerinden birini, birbirlerini öldürmeden yönetmeye çalışan kusurlu bir insan, tanrı ve canavar ailesini merkezine alıyor.

    Dizi, Harmon'un Fox Entertainment'la yaptığı, yalnızca kanala özel  animasyon anlaşması kapsamında yer alıyor. Harmon diziyi yarattı ve Young'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Harmon'ın anlaşmasının bir parçası olarak Fox Entertainment, animasyonu Fox'un Bento Box Entertainment'ı ile birlikte tamamen finanse edecek ve hakların sahibi olacak.

    Fox, "The Simpsons", "Family Guy" ve "Bob's Burgers" gibi temel taşları üzerine daha fazla animasyon dizisi inşa ederek türü geliştirmek için büyük bir çaba sarf etti. Fox'un diğer animasyon programları arasında “Duncanville” ve “The Great North” yer alıyor. Son olarak, yayıncı, Lisa Kudrow, Clea DuVall ve Will Forte'un seslerini de içeren animasyon dizisi “Housebroken”ın çıkışını yaptı. Gösterinin ilk sezonu 31 Mayıs'ta yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top