Hesabım
    Diego Luna ve Gael García Bernal Aynı Dizide!

    Hulu, iki yıldızı aynı dizide bir araya getiriyor

    Diego Luna ve Gael García Bernal, Searchlight Television tarafından üretilen, Hulu'da İspanyolca yayınlanacak bir mini dizide rol almak için bir araya geliyor. İkili, yazar Marco Ramirez'den gelen “La Maquina” dizisinde oynayacak. Kurnaz menajeri (Luna) ona şampiyonluk için son bir atış sağlayan, yaşlanan bir boksör (García Bernal) odak noktası olacak. İkili, savaşmak için gizemli bir yeraltı mafyasını yönlendirmek zorunda kalacak.

    Hem Luna hem de García Bernal, La Corriente del Golfo bayrağı altında prodüksiyon yapacak. Ramirez, yazarlığa ek olarak baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Gabriel Ripstein tüm seriyi yönetecek. Gerardo Gatica, Leandro Halperin ve Adam Fishbach yapımcı olarak görev yapacak. Searchlight kısa süre önce, eleştirmenlerce beğenilen Hulu dizisi “The Dropout” ile yakında çıkacak olan Hulu komedi dizisi “History of the World Part II”nun ortak yapımcılığını yaptı.

    Bu, Luna ve García Bernal'in ekranda ilk kez bir araya gelişleri olmayacak. İki oyuncu ilk olarak eleştirmenlerce beğenilen “Y tu mamá también” filminde birlikte çalıştı. O zamandan beri, diğerleri arasında “Rudo y Cursi” ve “Casa de mi padre” de dahil olmak üzere çok sayıda projede birlikte rol aldılar. Searchlight başkanları Matthew Greenfield ve David Greenbaum, “Gael ve Diego'yu 'La Máquina' için tekrar ekranda birleştirmek gerçek bir onur. Arkadaşlıkları ve kimyaları, deneyimlemek için bir zevk. Eşsiz sesi ve vizyonu, bu dünyayı tamamen özgün bir şekilde keşfetmemizi sağlayan Marco ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    García Bernal daha önce “The Motorcycle Diaries”, “Wasp Network”, “Old”, “Amores Perros” ve “Chicuarotes” gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca, Amazon orijinal dizisi “Mozart in the Jungle”da ve HBO Max'in “Station Eleven”ında oynadığı biliniyor. Daha sonra Disney+'ta özel bir Marvel Cadılar Bayramı'nda ve Amazon filmi "Cassandro"da görünecek. Luna, belki de en çok, Asi casus Cassian Andor'u oynadığı “Yıldız Savaşları” filmi “Rogue One”daki başrolüyle tanınıyor. Disney+'taki “Andor” adlı prequel dizisinde bu rolü yeniden üstlenmeye hazırlanıyor. Ayrıca, kısa süre önce animasyon DC filmi “League of Super Pets”e sesini verdi. Diğer film rolleri arasında “The Book of Life”, “If Beale Street Could Talk” ve “Wander Darkly” yer alıyor. Ramirez, "Daredevil", "The Defenders", "Orange Is the New Black" ve "The Royale" adlı oyunuyla tanınan bir yazar ve yapımcı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top