Hesabım
    Showtime, "The First Lady" İçin Kararını Verdi

    Sevilen dizi için remi karar çıktı!

    Showtime, antoloji dizisi “The First Lady”nin ikinci sezonuna karşı çıktı ve diziyi iptal etti. Karar, dizinin ilk sezon finalini yayınlamasından altı haftadan biraz daha uzun bir süre sonra geldi. Bir Showtime sözcüsü Variety'ye verdiği demeçte, "Showtime, 'First Lady' antoloji dizisinin başka bir sezonla ilerlemeyeceğini doğruluyor." dedi. 

    Antoloji dizisinin ilk sezonu, Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson), Betty Ford (Michelle Pfeiffer) ve Michelle Obama'nın (Viola Davis) siyasi ve özel hayatlarını takip eden Beyaz Saray'ın üç farklı dönemi arasında geçiyor. “First Lady” eleştirmenlerden ortalama bir yanıt aldı. Yüksek profilli prodüksiyon, Emmy adaylıklarında favori değildi ama 3 dalda adaylık almayı başardı. 

    Lionsgate Television tarafından Showtime için üretilen, Aaron Cooley tarafından yaratılan 10 bölümlük dizi, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Oscar ödüllü Schulman tarafından yapıldı. Oscar ve Emmy ödüllü Bier, ilk sezonun tüm bölümlerinin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. Cooley, Davis, Julius Tennon, Andrew Wang, Pavlina Hatoupis, Alyson Feltes, Jeff Gaspin ve Brad Kaplan da yönetici yapımcı olarak görev yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top