Hesabım
    Netflix, First Kill İçin Kararını Verdi

    Gerilim dizisi için resmi karar çıktı

    Netflix, genç vampir serisini ikinci bir sezon için almamaya karar vererek “First Kill” için iptal duyurusu yaptı. Haber, yayıncının haziran başında dizinin ilk sezonunun sekiz bölümünün tamamını yayınlamasından yaklaşık iki ay sonra geldi. Netflix'in, yapımcıların, oyuncu kadrosunun ve ekibin diziye koydukları işten gurur duyduğunu iddia etse de kararın maliyet meselesine dayandığı bildirildi.

    Korku yazarı V. E. Schwab'ın kısa bir hikayesine dayanan “First Kill”, birbirine aşık ama savaşan ailelerden gelen iki genç kız olan Calliope (Imani Lewis) ve Juliette'i (Sarah Catherine Hook) takip ediyor: Biri vampir avcılarından oluşan bir hanedan, diğeri bir dizi kan emici. Dizide ayrıca, Elizabeth Mitchell, Will Swenson, Aubin Wise, Jason Robert Moore, Gracie Dzienny, Dylan McNamara, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., MK xyz, Jonas Dylan Allen ve Roberto Mendez rol aldı.

    Belletrist Productions için Emma Roberts ve Karah Preiss ile birlikte Felicia D. Henderson ve Schwab yürütücü yapımcılık yaptı. Eleştirmen ve izleyiciler diziye ortalama notlar verdiler. Ancak dizi, ilk gösteriminden bu yana geçen haftalarda özel bir takipçi kitlesi edinmişti. İptal işlemini onaylayan bir gönderide, dizinin oyuncularından Goodman, gösterinin hayran kitlesine şükranlarını dile getirdi.

    Goodman, “Her birinize sevgiden başka diyecek bir şeyim yok! Gösteriye kendi şovunuz gibi katıldığınız için hepinize teşekkür ederim, hepinizin görülmüş hissetmesini görmek tüm zor işlere ve saatlere değdi." dedi. Dizi için Netflix iptal kararı verdi ama yapımcıların potansiyeli olan dizi için başka bir platform arayışı muhakkak olacaktır. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top