Hesabım
    Netflix'in Fantastik Filmi "İyilik ve Kötülük Okulu" Ne Zaman Yayınlanacak?

    "İyilik ve Kötülük Okulu"yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çekiyor...

    Netflix, yaklaşmakta olan fantastik filmi "İyilik ve Kötülük Okulu" filminin yayın tarihini, karakterin yer aldığı yeni bir poster ile birlikte duyurdu. Film 21 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. "Her hikayenin iki tarafı vardır" sloganının yer aldığı posterde, karakterlerini yansıtan göz alıcı kostümleriyle Charlize Theron, Kerry WashingtonSofia Wylie ve Sophia Anne Caruso yer alıyor. 

    Film, Soman Chainani tarafından yazılan çok satan kitap serisinden uyarlandı. Dünya çapında 30 dile çevrilen ve milyonlarca satan kitap, Sophia ve Agatha adlı iki yakın arkadaşın hikayesini takip ediyor. Birlikte büyülü bir okula kaydolan Sophia ve Agatha, çok geçmeden kendilerini iki zıt kutupta birbirlerine karşı savaşırken bulurlar... 

    Filmde Sophia karakterine Sophia Anne Caruso, Agatha'ya ise Sofia Wyle hayat veriyor. Charlize Theron, kötülük okulunun üylerinden Lady Lesso karakterini canlandırırken, Kerry Washington ise iyilik okulundan Professor Dovey karakterini canlandırıyor. Filmin anlatıcılığını ise Cate Blanchett üstleniyor. 

    Filmde ayrıca Michelle Yeoh, Laurence Fishburne, Kit Young, Rachel Bloom, Peter SerafinowiczMark Heap ve Patti LuPone rol alıyorlar. Paul Feig tarafından yönetilen filmin senaryosunu "Life of Pi" yazarları David Magee ve Laura Solon kaleme aldı.

    Yazar Soman Chainani, daha önce Variety'e yaptığı bir açıklamada "En sevdiğiniz yönetmenlerden birinin kitabınızı Netflix için bir filme uyarlamasını sağlamak bir onur ve bir rüyadır. Paul Feig, parlak bir film yapımcısı ve bir üslup ustası – 'İyilik ve Kötülük Okulu'nun kıvrımları ve dönüşleri için mükemmel bir uyum olacak. Onun gerçek bir peri masalı klasiği yapacağından hiç şüphem yok." demişti.

    Abone sayısı giderek düşen Netflix'in ileriye dönük planlarından birisi de Harry Potter, Star Wars gibi kendi marka içeriklerini yaratabilmek. İlk bakışta Harry Potter'ı hatırlatan "İyilik ve Kötülük Okulu" belki de Netflix'in bu adımının bir parçası olur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top