Hesabım
    ‘Good Trouble’ İçin Karar Çıktı

    Good Trouble'ın yayın hayatı için karar verildi

    Freeform, “Good Trouble”ı 5. sezon için yenilediğini duyurdu. Uzun süredir devam eden dizinin, 18-34 yaş arası izleyici için yılın en iyi 10 dramasından biri olduğu açıklandı. Beşinci sezon, Los Angeles şehir merkezindeki ortak yaşam binası The Coterie sakinlerinin karmaşık hayatlarını bir kez hayranlarıyla buluşturacak.

    Maia Mitchell ve Cierra Ramirez'in yakın zamanda mezun olan kız kardeşler Callie ve Mariana'yı canlandırdığı “Good Trouble”, ikiliyi yeni bir şehirde 20'li yaşlarda hayatlarını sürdürürken takip ediyor. Mariana, erkek egemen teknoloji endüstrisini alt üst etmeyi amaçlarken, Callie, federal bir yargıç için bir katiplik sırasında hukuk sisteminin sert gerçekleriyle yüzleşir. Kız kardeşler, birlikte aşk, seks ve 20'li yaşlarda yeni bir şehirde yaşamanın getirdiği karmaşık ilişkilere yön veriyorlar.

    Dizide ayrıca, Tommy Martinez, Emma Hunton, Sherry Cola, Zuri Adele, Beau Mirchoff, Josh PencePriscilla Quintana ve Bryan Craig de yer alıyor. “Good Trouble”, Joanna Johnson, Peter Paige ve Bradley Bredeweg tarafından yaratıldı. Johnson dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Christine Sacani, Greg Gugliotta, Jennifer Lopez, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas ve Ramirez de baş yapımcılar.

    Yeni sezon, 4. sezonun “Kiss Me and Smile for Me” bölümündeki çıkışı nedeniyle Mitchell'in canlandırdığı Callie Foster karakterini görmeyecek. “The Fosters”ın 2013'te gösterime girmesinden bu yana dokuz yıl boyunca Callie Foster'ı canlandıran oyuncu, COVID-19 nedeniyle iki yıldır görmediği Avustralya'daki ailesini görmek için diziden ayrılması gerektiğine karar verdi. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top