Hesabım
    ‘Good Trouble’ Yıldızı Sherry Cola'nın Yeni Projesi Belli Oldu

    Projenin başında Adele Lim yer alıyor

    Good Trouble”ın yıldızı Sherry Cola, Adele Lim'in birini aramak için Asya'da seyahat eden dört kişilik bir grup hakkındkia R dereceli komedisinin kadrosuna katılıyor. Cola, filmin başrollerinden birini üstlenecek olan Ashley Park'ın (“Emily in Paris”) karşısında yer alacak. Lionsgate ve Point Gray Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği film, Lim'in ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    Senaryo, Cherry Chevapravatdumrong (“Family Guy”) ve Teresa Hsiao (“Awkwafina Is Nora from Queens”) tarafından yazıldı. Point Grey'den Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver ve Josh Fagen'la birlikte yapımcılık yapacak. Meredith Wieck ve Chisom Ude, Lionsgate adına projeyi denetleyecek. Filmin merkezindeki kadınlar bölgede seyahat ederken, deneyimleri, kim olduğunuzu bilmenin ve sevmenin ne anlama geldiğine dair evrensel gerçeği ortaya çıkaran, bağ, dostluk ve aidiyet deneyimine dönüşecek.

    Yapım için yeşil ışık yakılan ve hızlı bir şekilde ilerleyen komedinin bu sonbaharda sete girmesi bekleniyor. Oyuncu, yazar ve komedyen olan Cola, en çok Freeform'un eleştirmenlerce beğenilen dizisi “Good Trouble”daki Alice rolüyle tanınıyor. Daha sonra Nina Dobrev ve Wendi McLendon-Covey'le birlikte uzun metrajlı komedi “Sick Girl”de rol alacak ve Henry Golding ve Sandra Oh'la birlikte Paramount Animation'ın yeni filmi “The Tiger's Apprentice”ta ana karakteri seslendirecek.

    Cola'nın yer aldığı diğer projeler arasında; Samuel Goldwyn Films'in “Endings, Beginnings”, Amazon Prime'ın “I Love Dick” ve TNT'nin “Claws”ı yer alıyor. Lim ise en çok “Raya and the Last Dragon” ve “Crazy Rich Asians” filmlerinin senaryolarını yazmasıyla tanınır. Filmin gösterim tarihi olarak en erken 2022 yazı planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top