Hesabım
    Fandom'ın İkinci Sezonundan Yeni Fragman

    beIN CONNECT dizisi Fandom, ikinci sezonuyla geliyor!

    Dijital içerik platformu beIN CONNECT’in; özgün senaryosu ve güçlü kadrosuyla beğeni toplayan beIN ORIGINALS dizisi Fandom, İkinci ezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken, dizinin yeni fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde afişi ve ilk teaser’ı yayınlanan, usta yönetmen Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği “Fandom” dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

    Dizinin yapımcılığını OM CONTENT’in genç ve tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu’nun üstlendiği, kendine has senaryosu ve güçlü kadrosuyla ikinci sezonuna başlayacak olan Fandom’un başrollerini Şahin Irmak ve Tuğçe Altuğ paylaşıyor. “Fandom”, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada “fandom” adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri savaşı anlatırken, aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alıyor.

    İzleyiciyi yeniden ekran başına kilitleyecek “Fandom”un yeni sezonu, 18 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak ilk 3 bölümünün ardından her Perşembe 2 yeni bölümüyle beIN CONNECT’te diziseverlerle buluşacak. Tuğçe Altuğ ve Şahin Irmak dışında oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Gülin Ermiş, Camilla Duarte Çakır, Recep Güneysu, Sergen Özdemir ve Barış Başar Konuk yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top