Hesabım
    Guillermo Del Toro Dizisi Cabinet Of Curiosities’ten Fragman

    Oscar ödüllü yönetmenden korku hikayeleri geliyor

    Netflix, Cadılar Bayramı sezonu için planlanan dört günlük, çift bölümlü bir etkinlik olan Guillermo del Toro'nun Cabinet Of Curiosities adlı yapımının ilk fragmanını ve gala tarihini yayınladı. Del Toro, geleneksel korku kavramlarına meydan okumayı amaçlayan, bir tür tanımlanamayan hikayeler koleksiyonunun küratörlüğünü yaptı. Korkunçluktan büyüye, gotikten grotesk veya klasik gerilime uzanan sekiz sofistike ve uğursuz hikaye (del Toro'nun iki orijinal hikayesi dahil), del Toro tarafından kişisel olarak seçilen bir yazar ve yönetmen ekibi tarafından hayata geçiriliyor.

    25 Ekim'de gösterime girdikten sonra, sekiz hikayelik koleksiyonun tamamının dünyanın dört bir yanındaki Netflix abonelerine sunulacağı etkinlik 28 Ekim'e kadar her gün iki yeni hikaye halinde yayınlanacak. Del Toro, "Bu projeyle normal dünyamızın dışında var olan gerçekleri sergilemek için yola çıktık: Anormallikler ve meraklar. İster uzaydan, ister doğaüstü bilgilerden, ister sadece zihnimizden gelsinler, bu hikayeleri sunmak için bir grup hikaye ve hikaye anlatıcısını özenle seçtik ve küratörlüğünü yaptık.” dedi.

    Dreams in the Witch House adlı bölümde Rupert Grint (Servant), Ismael Cruz Cordova (The Undoing), DJ Qualls (Turning Point), Nia Vardalos (Love, Victor) ve Tenika Davis (Jupiter’s Legacy), Mika Watkins (Origin) tarafından yazılan bölümde rol alıyor. Hikaye, H.P. Lovecraft'ın kısa öyküsüne dayanıyor ve Catherine Hardwicke (Thirteen) tarafından yönetildi. Graveyard Rats adlı bölümün başrolünde David Hewlett (The Shape of Water) yer alıyor. Henry Kuttner tarafından yazılan ve Vincenzo Natali (In The Tall Grass) tarafından yönetilen bölüm, yine bir kısa hikayeye dayanıyor.

    Bir diğer bölüm olan Lot 36'da Tim Blake Nelson (Watchmen), Elpidia Carrillo (Predator), Demetrius Grosse (Fear The Walking Dead) ve Sebastian Roché (The Man in the High Castle) rol alıyor. Regina Corrado (Deadwood) tarafından yazılan bölüm del Toro'nun orijinal hikayesi ve Guillermo Navarro (Harlem'in Babası) tarafından yönetildi. Pickman's Model'in başrollerinde Ben Barnes (Shadow and Bone), Crispin Glover (Rivers Edge) ve Oriana Leman (The Whale) yer alıyor. Lee Patterson (Curve) tarafından yazılan ve H.P. Lovecraft uyarlaması olan bölüm Keith Thomas tarafından yönetildi.

    The Autopsy'de F. Murray Abraham (Amadeus), Glynn Turman (Ma Rainey's Black Bottom) ve Luke Roberts (Ransom) rol alıyor. Michael Shea'nın kısa öyküsüne dayanan, David S. Goyer (The Sandman) tarafından yazılan bölüm David Prior (The Empty Man) tarafından yönetildi. Murmuring'in başrolleri Essie Davis (The Babadook), Andrew Lincoln (The Walking Dead) ve Hannah Galway (Sex/Life)'e emanet. Jennifer Kent (The Babadook) tarafından yazılan ve yönetilen bölüm del Toro'nun orijinal hikayesine dayanıyor. 

    The Outside'ın ana kadrosunda Kate Micucci (The Little Hours) ve Martin Starr (Silicon Valley) yer alıyor. Haley Z. Boston (Brand New Cherry Flavor) tarafından yazılan, çizgi roman yazarı Emily Carroll'ın kısa öyküsüne dayanan bölümü Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night) yönetti. Son bölüm The Viewing'in başrollerinde Peter Weller (Robocop), Eric André (Eric Andre's Show), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Charlyne Yi (Always Be My Maybe), Steve Agee (Peacemaker), Michael Therrialt (Locke ve Key) ve Saad Siddiqui (DC's Legends of Tomorrow) yer alıyor. Bölümü, Aaron Stewart-Ahn ile birlikte senarist olan Panos Cosmatos (Mandy) yönetti. 

    Guillermo Del Toro's Cabinet Of Curiosities, del Toro tarafından yaratıldı ve yürütücü yapımcılığını da del Toro üstlendi. Baş yapımcı J. Miles Dale (The Shape of Water), aynı zamanda ortak showrunner olarak görev yapıyor ve yönetici yapımcılıkta Gary Ungar'la birlikte çalışıyor. Regina Corrado, yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. Del Toro da ev sahibi olarak hizmet veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top