Hesabım
    Andrew Lincoln
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Andrew James Clutterbuck

    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 14 Eylül 1973 (İngiltere, Birleşik Krallık)
    Yaş
    50
    26
    yıllık kariyer
    25
    film ve dizi
    Interview 1 - English

    Filmografi

    Penguen Bloom
    Penguen Bloom
    27 Ocak 2021
    Fear The Walking Dead
    Fear The Walking Dead
    15 Nisan 2018
    The Walking Dead
    The Walking Dead
    7 Ekim 2018
    Gönül Avcısı
    Gönül Avcısı
    27 Mayıs 2011
    Strike Back
    Strike Back
    24 Haziran 2019
    Wuthering Heights
    Wuthering Heights
    Vizyon tarihi belirsiz
    Play or Be Played
    Play or Be Played
    Vizyon tarihi belirsiz

    Röportajlar

    Interview 1 - English 10:34
    2.270 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    "Love Actually" Yönetmeni, Filmde Hata Yaptığını Yıllar Sonra Kabul Etti
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    23 Kasım 2023 Perşembe
    Naomi Watts’lı ‘Penguin Bloom’ Hangi Platformda Yayınlanacak?
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Filmin yayın hakları için anlaşma tamam..
    30 Kasım 2020 Pazartesi
    The Walking Dead, 11. Sezon Sonunda Ekranlara Veda Ediyor!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Orijinal seri bitiyor ama Daryl ve Carol'ın macerası devam edecek..
    9 Eylül 2020 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top