Hesabım
    Neve Campbell, Drama Serisi 'Avalon'un Başrolünde

    Dizi, Michael Connelly'nin kısa bir öyküsüne dayanıyor.

    Neve Campbell, ABC'nin drama dizisi Avalon'un başrolünde yer alacak. Bu, Campbell, yazar Michael Connelly, baş yapımcı Ross Fineman ve diziyi Connelly ile birlikte yaratan ve yapımcılığını üstlenecek olan David E. Kelley (Big Sky, Big Little Lies) arasındaki ikinci işbirliği anlamına geliyor.

    Connelly'nin orijinal kısa öyküsüne dayanan dizi, güçlü bir ahlaki pusulaya sahip eski bir Los Angeles polis memuru olan Avalon'un şerifi Nic Searcy'yi takip ediyor. Catalina Adası'ndaki küçük kasaba, görünüşte sakin ve olaysız bir turizm merkezidir, ancak, kasabaya gelen bir ziyaretçi, onun barışçıl çizgisini bozabilir. Bu yeni varlık, Şerif Searcy'yi bir gizemi çözme avına çıkaracak ve Avalon ve kendisi hakkında bildiğini düşündüğü şeyleri sorgulamasına neden olacaktır.

    Campbell, en çok korku filmi türündeki çalışmalarıyla tanınıyor. Neredeyse herkes onu 90'ların korku filmi Scream ve serinin sonraki filmlerinde Sidney Prescott olarak tanıyor. Ayrıca, 1996'da The Craft'ta cadıya dönüşen Bonnie Harper olarak önemli bir rolü vardı. Mad Men, Grey's Anatomy ve Welcome to Sweden gibi iyi tanınan televizyon programlarının birçoğunda konuk oyuncu olarak yer aldı.

    Campbell, House of Cards'taki Teksas siyasi danışmanı LeAnn Harvey rolüyle yüksek eleştiriler aldı. Aktrisin Haziran 2022'de Scream serisine geri dönmeyeceği resmen açıklandı. Campbell'ın Kelley ve Connelly ile yaptığı diğer iş birliği, Fineman ve A+E Studios'u da içeren Netflix dizisi The Lincoln Lawyer'dı ve dizi ikinci sezon onayı aldı.

    Kelley sadece Avalon'un yürütücü yapımcılığını yapmakla kalmayacak, aynı zamanda pilot bölümün senaristliğini de üstlenecek. Bu yılın başlarında, Campbell, Courteney Cox ve Melissa Barrera ile en yeni Scream filmleri hakkında konuştu. Campbell ve Cox, dört Scream filmi için Wes Craven ile işbirliği yapma ve ardından beşinci devam filmi için yönetmenler Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ile çalışma ve daha fazlası için deneyimlerini tartıştılar. Campbell, seriye dönmeyeceğini yineledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top