Hesabım
    Lars von Trier İmzalı ‘The Kingdom Exodus’tan Yeni Görseller

    Dizinin posteri ve açılış jeneriği de paylaşıldı

    MUBI, Venedik Film Festivali'ndeki yarışma dışı dünya prömiyeri öncesinde Lars von Trier'in merakla beklenen dizisi “The Kingdom Exodus” için yeni ipucu sanat eserlerini yayınladı. Dizi, Toronto ve New York Film festivallerinde oynamaya devam edecek. The Kingdom üçlemesinin üçüncü bölümü olan tıbbi korku finali, MUBI'nin ilk dizisi anlamı taşıyor. Sadece sonbaharda platformda piyasaya sürülecek. TrustNordisk uluslararası satışları yönetiyor ve serinin açılış sekansını da açıkladı.

    Zentropa tarafından üretilen beş bölümlük dizi, Kopenhag hastanesindeki bir beyin cerrahisi servisindeki personeli ve hastaları takip ediyor. “The Kingdom Exodus”ta uyurgezer Karen, hastaneyi kıyametten kurtarmak için serinin çözülmemiş sorularına cevap arayacak. Yeni sezonda Lars Mikkelsen (“The Killing”), Mikael Persbrandt (“Sex Education”), Nikolaj Lie Kaas (“Riders of Justice”), Tuva Novotny (“Bonus Family”), David Dencik (“Chernobyl”) ve Alexander Skarsgard'ın (“Big Little Lies”) yer aldığı bir kadro bulunuyor.

    Von Trier (“Nymphomaniac”, “Melancholia”) senaryoyu önceki sezonları da birlikte yazdığı Niels Vorsel ile birlikte yazdı. Louise Vesth, ortak yapımcı olarak NENT Group ve DR ile Zentropa Entertainments için üretiyor. MUBI'nin kurucusu ve CEO'su Efe Çakarel, “MUBI şimdi 'The Kingdom'a ev sahipliği yapıyor. inanılmaz bir şov ve MUBI tarafından şimdiye kadar yayınlanan ilk televizyon dizisiç İster film ister dizi yoluyla olsun, mümkün olduğu kadar çok insana daha fazla sanatsal vizyon getirmek istiyoruz." dedi.

    MUBI ayrıca restore edilen ve yalnızca “The Kingdom Exodus” yayınından önce hizmette yayınlanacak olan “The Kingdom”ın ilk iki sezonunu satın aldı. Kuzey Amerika, İngiltere, İrlanda, Latin Amerika, Türkiye ve Hindistan için diziyi satın alan MUBI'nin yanı sıra, üçlemenin tamamı Benelüks (September Films), Almanya ve Avusturya (Koch Films), İspanya (Filmin), Çek Cumhuriyeti için de alındı. Cumhuriyet ve Slovakya (Aerofilms), Japonya (Synca Creations) ve Güney Kore (AtNine).

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top