Hesabım
    Jeffrey Dean Morgan, ‘The Boys’un Dördüncü Sezon Kadrosunda

    The Walking Dead yıldızı The Boys ekibine katıldı

    Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, Supernatural), Amazon'un dördüncü sezonu için The Boys kadrosuna, yinelenen bir oyuncu olarak katıldı. Oynayacağı karakterle ilgili detaylar ise gizli şimdilik tutuluyor. Dizideki çalışması, Morgan'ı, The Boys'un showrunner'ı olarak görev yapan Supernatural yaratıcısı Eric Kripke ile yeniden bir araya getirecek. CW dizisinde geçirdiği süre boyunca John Winchester karakterine hayat verdi.

    Kripke kısa süre önce Morgan'ın yeni sezona katılımını güvence altına alma girişimlerinden bahsetti ve; “Jeffrey Dean Morgan gösterinin süper hayranı, o yüzden o ve ben konuşuyoruz. Dördüncü sezon için bir şeyler bulmaya çalışıyoruz. Henüz kesinleşmiş bir şey yok ama o ve ben sohbet ediyoruz ve e-posta gönderiyoruz. Onu yoğun programının arasında çalıştırabiliriz. O yüzden takipte kalın.” dedi.

    Morgan, şu anda 11. ve son sezonunu yayınlayan AMC'nin The Walking Dead dizisinde görülebilir. Hit zombi serisinin sona ermesinin ardından Morgan, 2023'te vizyona girecek olan yeni spin-off serisi Dead City'de antagonist Negan rolünü yeniden üstlenecek. Diğer son projeleri arasında, Nisan 2020'de AMC'de prömiyeri yapılan The Morgans with Friday Night in yer alıyor. Talk-show'un yapımcılığını ve sunuculuğunu Morgan ve eşi Hilarie Burton Morgan üstlendi ve COVID-19 pandemisinin ilk günlerinde New York'taki evlerinden çekildi.

    Ek küçük ekran projeleri arasında ABC için Grey's Anatomy, Magic City ve Weeds yer alıyor. Film tarafında, son zamanlarda yapılan işler arasında Brad Peyton'ın yönettiği Dwayne Johnson ve Naomie Harris'li Rampage, David Strathairn ile birlikte ve Tom Wright'ın yönetiminde Walkaway Joe, yönetmen Danis Tanovic için Famke Janssen'li The Postcard Killings ve James Herbert'in çok satan romanı Shrine'dan uyarlanan korku filmi The Unholy yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top