Hesabım
    ‘Parasite’ Yıldızı Song Kang-ho, İlk Dizisine Hazırlanıyor

    Yıldız oyuncunun adı Oscar dedikodularında da geçiyor

    Reuters

    Memories of Murder” ve “Parasite”taki performanslarıyla tanınan Song Kang-ho, TV dünyasındaki ilk çıkışını yapmak için imzayı attı. Oyuncu, bağımsız drama “Uncle Sam Shik”te oynayacak. Yerel Kore basınında çıkan haberlere göre, "Uncle Sam Shik", iki adamın gururları, açgözlülükleri ve dostlukları hakkında 1960'larda geçen bir hikaye anlatacak. Song'un karşısında oynayacak başrol oyuncusu henüz açıklanmadı.

    Dizi, Kang-ho'nun yakın zamanda birlikte "Coweb" ve "One Win" filmlerini çektiği Shin Yeon-shick tarafından yönetilecek. Her iki film de fiziksel prodüksiyonunu tamamladı ancak henüz gösterime girmedi. Dizinin Slingshot Studio tarafından üretilen on bölümlük bir drama olduğu bildiriliyor. Bir yayın veya platform ortağı henüz açıklanmadı. Duyuru, Kore TV içeriği için önemli bir vitrin görevi gören Seul'deki Broadcast WorldWide kongresinin arifesinde Slingshot tarafından yapıldı.

    Kang-ho, Hong Sang-soo'nun “The Day a Pig Fell Into the Well” filmindeki ilk önemli rolüyle modern çağın başlangıcından beri Kore filmlerine egemen oldu. O zamandan beri "Memories of Murder", “Joint Security Area”, “The Host”, “Snowpiercer” ve “A Taxi Driver” filmlerinde rol aldı. Song, bu yıl Cannes'da Kore-eda Hirokazu'nun yarışma filmi “Broker”daki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Altın Palmiye ödülünü kazandı ve Oscar dedikodularında adı sıklıkça geçiyor.

    Kang-ho şu anda “Emergency Declaration”la Kore sinema ekranlarında izlenecek. Film, 2021'de Cannes'da gösterime girdi, ancak çıkış yerini kaybeden birçok filmden biri. Yapım şirketi Slingshot'ın bir temsilcisi, Kore medyasına göre şu açıklamayı yaptı; “Uncle Sam Shik, karmaşık bir anlatıma sahip bir dizi karakteri olacak. Song Kang-ho'nun kesinlikle bu karaktere büyük bir canlılıkla hayat vermesini bekliyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top