Hesabım
    Ben Kingsley, Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönüyor

    Kingsley, Disney+'ın "Wonder Man" dizisinde Trevor Slattery rolünü yineleyecek.

    Oscar'lı usta oyuncu Ben Kingsley, Marvel Stüdyoları'nın yeni Disney+ dizisi "Wonder Man"de, "Iron Man 3" ve "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filmlerindeki Trevor Slattery karakterini yinelemeye hazırlanıyor. 

    "Iron Man 3", Sir Ben Kingsley'i terörist grup On Halka'nın lideri ve Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) çizgi romanlardaki azılı düşmanı Mandarin olarak tanıttı, ancak daha sonra, karakterin Aldrich Killian (Guy Pearce) tarafından Mandarin rolünü oynaması için kiralanan başarısız bir İngiliz aktör olan Trevor Slattery olduğu ortaya çıktı.

    Slattery "Shang-Chi"de, baş kahramanın babası Xu Wenwu olduğu ortaya çıkan gerçek Mandarin tarafından esir alınmıştı. Karakter filmde daha çok mizahi bir öğe olarak kullanıldı, ancak yine de akıllarda bazı sorular bıraktı. Kingsley'in "Wonder Man" dizisi ile geri dönüşü bu soruları cevaplayabilir ve On Halka hakkında yeni bilgiler sağlayabilir.

    "Shang-Chi"nin yönetmeni Destin Daniel Cretton tarafından yönetilecek olan "Wonder Man" dizisinin ana kahramanı Wonder Man yani Simon Williams'ın Marvel çizgi romanlarındaki varlığı iyonik süper güçlere sahip bir kötü adam olarak başladı ve Williams sonunda bir süper kahraman ve Los Angeles merkezli West Coast Avengers'ın kurucu üyesi olarak yeniden doğdu. Karakteri kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top