Hesabım
    Yargı 2. Sezondan İlk Fragman!

    Ceylin ve Ilgaz'ın nefes kesen hikayesi kaldığı yerden devam ediyor..

    Geçtiğimiz sezonun en ses getiren dizlierinden biri olan Yargı'nın 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yakında Kanal D ekranlarında devam edecek olan bol sürprizli dizinin 35. bölümünden ilk görüntüler geldi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'ın yer aldığı, senaryosu  Sema Ergenekon’a, yönetmenliği ise Ali Bilgin’e ait olan dizi bu sezonda da adından söz ettireceğe benziyor.

    İlk sezonu flashforward (ileri zamanlı) sahnelerinde Ceylin'in Ilgaz'ı öldürmüş olabileceğini düşünerek bırakmıştık. Gerçek zamanda ise Ceylin ve Ilgaz bir kumsal düğünü ile hayatlarını beirleştirmişlerdi. Yayınlanan fragmanda Ceylin'in Eren Komiser ile birlikte sorguda olduğunu ve Ceylin'in Ilgaz'ı öldürmediğini ancak başka bir cinayet işlediğini söylediğini görüyoruz.

    Ters köşelerle bezenmiş senaryosu ile dinamik bir hikaye anlatısına sahip olan Yargı, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in Aşk 101'de göze çarpan partner uyumunu da yeni bir diziye taşıyınca, güçlü bir yan kadro ile geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. Bakalım bu sezonda izleyiciyi ne gibi sürprizler bekliyor?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top