Hesabım
    Chadwick Boseman, Ölümünün Ardından Emmy Ödülü Kazandı

    İki yıl önce hayata veda eden Boseman, "What If" dizisiyle Emmy kazandı.

    Televizyon Akademisi, Ağustos 2020'de kaybettiğimiz Chadwick Boseman'ın anısını son bir Emmy ödülü ile onurlandırdı. Boseman, Marvel Stüdyolarının Disney+ animasyon dizisi "What If...?"teki T'Challa seslendirmesiyle, 74. Creative Arts Emmy Awards'da (Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri) En İyi Seslendirme Performansı ödülünü kazandı.

    43 yaşında, kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu, 2016 tarihli "Captain America: Civil War"daki ilk görünümünden sonra, 2018 tarihli "Black Panther" ve "Avengers: Endgame"de Kral T'Challa / Black Panther olarak çarpıcı performanslar sergileyerek Marvel Sinematik Evreni'nde silinmez bir iz bıraktı. "Black Panther" En İyi Film Oscar'ı için aday gösterilen ilk süper kahraman filmi oldu ve farklı kategorilerde 3 Oscar ödülü kazandı. 

    Marvel'ın ilk animasyon dizisi olan "What If...?"te Star-Lord T'Challa'yı seslendirmesi Boseman'ın son projelerinden biri oldu. Dizi, Disney+'ta Boseman'ın vefatından bir yıl sonra, Ağustos 2021'de prömiyer yaptı. 

    Baş yazar A.C. Bradley tarafından yaratılan ve Bryan Andrews tarafından yönetilen "What If...?", çoklu evrendeki alternatif zaman çizelgelerini araştırıyor ve Marvel filmlerindeki önemli anların farklı şekilde gerçekleşmesi durumunda neler yaşanacağını gösteriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top