Hesabım
    Chadwick Boseman
    Görev Oyuncu, Uygulayıcı Yapımcı, Yapımcı
    Gerçek adı:

    Chadwick Aaron Boseman

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 29 Kasım 1976
    Ölümü 28 Ağustos 2020 43 yaşında
    17
    yıllık kariyer
    28
    film ve dizi

    Filmografi

    Da 5 Bloods
    Da 5 Bloods
    12 Haziran 2020
    Ma Rainey: Blues'un Annesi
    Ma Rainey: Blues'un Annesi
    18 Aralık 2020
    21 Bridges
    21 Bridges
    24 Eylül 2021
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame
    26 Nisan 2019
    Black Panther
    Black Panther
    16 Şubat 2018
    Marshall
    Marshall
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    105 Fotoğraf

    Haber

    Anthony Hopkins, Oscar Ödülü'nü Alırken Chadwick Boseman'ı Onurlandırdı
    HABERLER - Sanatçılar
    26 Nisan 2021 Pazartesi
    Anthony Hopkins'in ödül konuşması gündem oldu.
    Oyuncular Birliği Ödülleri (SAG), Sahiplerini Buldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    5 Nisan 2021 Pazartesi
    Sinema ve TV kategorisinde kazananlar açıklandı..
    23 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top