Hesabım
    Chadwick Boseman
    Görev Oyuncu, Uygulayıcı Yapımcı, Yapımcı
    Gerçek adı:

    Chadwick Aaron Boseman

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 29 Kasım 1976
    Ölümü 28 Ağustos 2020 43 yaşında
    17
    yıllık kariyer
    27
    film ve dizi
    Chadwick Boseman: Portrait Of An Artist Fragman

    Filmografi

    Da 5 Bloods
    Da 5 Bloods
    12 Haziran 2020
    Ma Rainey: Blues'un Annesi
    Ma Rainey: Blues'un Annesi
    18 Aralık 2020
    21 Bridges
    21 Bridges
    24 Eylül 2021
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame
    26 Nisan 2019
    Black Panther
    Black Panther
    16 Şubat 2018
    Marshall
    Marshall
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    104 Fotoğraf

    Haber

    Chadwick Boseman, Ölümünün Ardından Emmy Ödülü Kazandı
    HABERLER - Sanatçılar
    5 Eylül 2022 Pazartesi
    Chadwick Boseman'ın Ailesi, Oscar Kazanamamasında Sorun Olmadığını Söylüyor
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    27 Nisan 2021 Salı
    Chadwick Boseman'ın ailesinden Oscar yorumu.
    Anthony Hopkins, Oscar Ödülü'nü Alırken Chadwick Boseman'ı Onurlandırdı
    HABERLER - Sanatçılar
    26 Nisan 2021 Pazartesi
    Anthony Hopkins'in ödül konuşması gündem oldu.
    24 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top