Hesabım
    Marvel'dan Yeniler: Secret Invasion, Werewolf by Night, Thunderbolt ve diğerleri..

    Marvel, D23 Expo'da çıkarma yaptı

    Her sene hayranlarını yeni içeriklerle karşılayan Disney’in D23 Expo etkinliği, birçok yeni yapımını tanıttı. Bizzat Kevin Faige'in sunumunu yaptığı yapımlar arasında; Secret Invasion, Thunderbolts, Werewolf by Night gibi yapımlar var. Hem Marvel hem Star Wars evreninden yapımların tanıdıtıldığı günün öne çıkanları şöyle;

    Secret Invasion

    Secret Invasion, Samuel L. Jackson'ı Nick Fury ve Cobie Smulders'ı da Maria Hill olarak geri getiriyor. Dizi 2023'de yayınlanacak.

    Werewolf by Night

    7 Ekim'de, Gael Garcia Bernal'in başrolde olduğu ve film bestecisi Michael Giacchino tarafından yönetilen bir Cadılar Bayramı özel filmi olan "Werewolf by Night" Disney+'ta yayınlanacak.

    Loki 2. Sezon

    Loki 2. sezonda Tom Hiddleston ve Sophia Di Martino bir kez daha yaramazlık tanrıları olarak geri dönüyorlar. Everything Everywhere All at Once'dan Ke Huy Quan da oyuncu kadrosuna katılıyor.

    Echo

    İlk sezon çekimleri tamamlandığı duyurulan Echo, Alacqua Cox'u bir kez daha Maya Lopez olarak ekrana getirirken, Vincent D’Onofrio tarafından canlandırılan Kingpin de dizinin karakterlerinden biri. Dizinin diğer oyuncuları; Zahn McClarnon, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning ve Graham Greene.

    Captain America: New World Order

    Sam Wilson (Anthony Mackie) karakterinin ilk solo filmi olacak Captain America: New World Order; Tim Blake Nelson'ı Leader, Falcon & the Winter Soldier’dan Carl Lumbly'yi Isiah Bradley olarak geri getirirken,  Danny Ramirez ve Shira Haas da kadrodaki diğer isimlerden.

    Thunderbolts

    Thunderbolts'un ana kadrosu da açıklanırken, bildiğimiz isimlerin dışında yeni bir isim duyurulmadı. Filmin kadrosunda; Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Red Guardian) ve Sebastian Stan (Winter Soldier) yer alıyor.

    Tüm bu yapımları Disney+'ta izlemek için şimdi indirimli fiyatlardan abone olun. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top