Hesabım
    Amazon'dan "Blade Runner 2099" Dizisi Geliyor

    Resmen yapım aşamasına giren dizinin yürütücü yapımcılığını Ridley Scott üstlenecek.

    Amazon Prime Video'nun büyük bütçeli yeni dizisi "Blade Runner 2099" için çalışmalar resmen başladı. 1982'li tarihli orijinal "Blade Runner"ı yöneten Ridley Scott, yürütücü yapımcı olarak projeye dahil oldu. 

    "Blade Runner 2099"un senaryosunu "Shining Girls", "Halo" gibi dizilerin yapımcısı Silka Luisa kaleme alacak. Luisa ayrıca Scott Free Productions, Amazon Studios ve Alcon Entertainment için dizinin yapımcılığını da üstlenecek. 

    İsminden de anlaşılacağı gibi dizi, Denis Villeneuve imzalı 2017 yapımı devam "Blade Runner 2049"dan 50 yıl sonrasında yaşananları anlatacak. Hikayenin detayları henüz açıklanmadı. Karakterlerin kimler olabileceği merakla bekleniyor. 

    Amazon Studios'un küresel televizyon başkanı Vernon Sanders, diziyle ilgili yaptığı açıklamada "Ridley Scott tarafından yönetilen orijinal Blade Runner, tüm zamanların en büyük ve en etkili bilim kurgu filmlerinden biri olarak kabul ediliyor ve biz de Blade Runner 2099'u global Prime Video müşterilerimize tanıtmaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Sanders ayrıca dizinin "önceki filmlerinin zekasını, temalarını ve ruhunu" koruyacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top