Hesabım
    "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi"nden İlk Fragman Yayınlandı

    Dünyanın en kötü şöhretli seri katillerinden Jeffrey Dahmer'ı anlatan Netflix dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Evan Peters'ın, dünyanın en kötü şöhretli seri katillerinden Jeffrey Dahmer'a hayat verdiği yeni dizi "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi"nden ilk fragman yayınlandı. Toplamda 10 bölümden oluşacak olan sınırlı dizi, 1978 ve 1991 yılları arasında 17 erkek ve çocuğu öldüren gerçek seri katil Jeffrey Dahmer'ın hikayesini takip ediyor.

    Dahmer'in kurbanlarının bakış açısından anlatılan dizinin 1960'lardan 1990'ların başlarına kadar geçeceği bildiriliyor. Ryan Murphy ve Ian Brennan tarafından yaratılan "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi"nin ele aldığı konulardan biri de Wisconsin polisinin soruşturmaları yürütmekteki beceriksiziliği ve böylece Dahmer'ın çılgınlığına devam etmesine olanak sağlaması olacak. 

    İlk dört bölümü Ryan Murphy ve Ian Brennan tarafından kaleme alınan dizinin yazarları arasında David McMillan, Reilly Smith ve Todd Kubrak da var. Dizinin bölümlerini Paris Barclay, Carl Franklin ve Janet Mock yönetti. Oyuncu kadrosunda Evan Peters'a eşlik eden isimler arasında Niecy Nash, Molly Ringwald, Shaun J. Brown, Colin Ford ve Richard Jenkins yer alıyor. Ryan Murphy ve Ian Brennan aynı zamanda yürütücü yapımcılığı da üstleniyorlar. 

    "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’in Hikâyesi" 21 Eylül'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top