Hesabım
    Milly Alcock "House of The Dragon"a Veda Etti

    Milly Alcock, son bölümünün ardından kamera arkası görüntülerini paylaşarak diziye veda etti.

    Game of Thrones prequel dizisi House of The Dragon ile Westeros'a yeniden kavuştuğumuzdan beri, bazılarından nefret ettiğimiz, bazılarını tam olarak anlamadığımız ve bazılarını kesinlikle sevdiğimiz bir dizi yeni karakterle tanıştık. Prenses Rhaenyra Targaryen olarak izlediğimiz Milly Alcock, dizi ilerledikçe birçok izleyicinin favorisi oldu. 

    Ancak, "We Light the Way" adlı beşinci bölümden sonra artık Alcock'u dizide göremeyeceğiz. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan altıncı bölüm, on yıllık bir zaman atlaması nedeniyle açılacak ve Rhaenyra Targaryen rolünü bundan sonrası için Emma D'Arcy devralacak. Dolayısıyla Milly Alcock'un diziye veda etme zamanı geldi. 

    Alcock, Instragram'dan paylaştığı kamera arkası fotoğraflarıyla diziyle ve hayranlarla vedalaştı. Alcock'un "Hepinizi seviyorum, sizi seviyorum, bunu seviyorum" notuyla paylaştığı fotoğrafların ilk sırasında Emily Carey ile kucaklaşması var. Alcock gibi, Carey de diziye veda ediyor. Lady Alicent Hightower rolünde altıncı bölümden itibaren Olivia Cooke'u izleyeceğiz. 

    Alcock'un fotoğrafları arasında ayrıca Matt Smith'in Comic-Con'daki oda anahtarını gösteren bir pozu, Fabien Frankel'in şekerleme yaparken çekilmiş komik bir fotoğrafı ve setin çeşitli anlarını gösteren fotoğraflar var. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Mils (@millyalcock)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top