Hesabım
    "Daredevil: Born Again"de Punisher Olacak mı?

    Dizide Jessica Jones'un yerini Punisher'ın alabileceği konuşuluyor...

    Charlie Cox, Daredevil olarak "Spider-Man: No Way Home" ile Marvel Sinematik Evreni'ne ilk adımını attı ve "She-Hulk"taki kısa görünümün ardından Disney+'ta kendi dizisi "Daredevil: Born Again" ile yoluna devam edecek. 

    Matt Murdock'un Spider-Man: No Way Home'daki kısa görünümü Marvel hayranları için heyecan verici bir an olmanın ötesinde iki önemli soruyu gündeme getirmişti: Marvel Sinematik Evreni, Netflix'teki Daredevil dizisinin sürekliliğini kanon olarak kabul edecek mi ve Darevil dışındaki diğer Netflix-Marvel kahramanları da geri dönecek mi?

    "Daredevil: Born Again"in Netflix'teki diziyi yok sayıp karakteri ve hikayesini baştan başlatacağı geçtiğimiz günlerde Charlie Cox tarafından doğrulandı. Diğer sorunun cevabı için henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak dizide Krysten Ritter'ın Jessica Jones'unu görebileceğimize dair söylentiler vardı.

    Games Radar'ın bildirdiği yeni gelişmelere göreyse, Ritter çalışma takvimindeki zaman uyuşmazlığı nedeniyle dizide yer alamayacak. Onun yerine Jon Bernthal'ın Punisher karakteriyle diziye dahil olması planlanıyor. Ritter'ın da küçük bir cameo ile gözükebileceği düşünülüyor. 

    Punisher'ın geri döneceği konusundaki spekülasyonlar gerçek çıksa bile, bunun resmi duyurusunun dizinin prodüksiyon sürecine girmeden önce gelmesi pek mümkün görünmüyor. 2024 yılında yayınlanması beklenen dizinin çekimlerinin başlamasına, Cox'un belirttiğine göre, en az bir yıl var. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top