Hesabım
    Bridgerton Prequel'i "Queen Charlotte"a İlk Bakış

    Netflix diziden ilk görseli paylaştı

    Netflix'in rekortmen dönem draması Bridgerton'ın öncesini anlatan prequel dizisi “Queen Charlotte: A Bridgerton Story” den ilk görsel paylaşıldı. Bridgerton'da Golda Rosheuvel'in canlandırdığı Queen Charlotte'un ilk yıllarını anlatacak olan mini dizi "Queen Charlotte: A Bridgerton Story; Kraliçe Charlotte'un şöhrete ve güce yükselişini merkezine alırken, Kral George ile olan büyük aşkını, evliliğini ve toplumsal bir değişimi nasıl ateşlediğini anlatacak. Elbette bir dizi skandalla!

    Dizinin başrolünde Kraliçe Charlotte'un ik gençlik yıllarını India Amarteifio (Line of Duty) oynarken, Golda Rosheuvel'i yine ilerleyen yıllarında izleyeceğiz. Dizinin kadrosunda ayrıca; Adjoa Andoh "Lady Agatha Danbury" olarak ve Ruth Gemmell da "Lady Violet Bridgerton" olarak yer alacak.

    Kadronun geri kalanı ise şöyle şekilleniyor;  Michelle Fairley "Princess Augusta", Corey Mylchreest "Genç King George", Arsema Thomas "Genç Agatha Danbury", Sam Clemmett "Genç Brimsley", Freddie Dennis "Reynolds", Richard Cunningham "Lord Bute", Tunji Kasim "Adolphus",  Rob Maloney "Royal Doctor", Cyril Nri "Lord Danbury" ve Hugh Sachs "Brimsley".

    Bir Shondaland yapımı olan diziye imzasını showrunner, yapımcı ve yazar olarak Shonda Rhimes atıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top