Hesabım
    "The Last of Us"tan İlk Fragman!

    HBO'nun "The Last of Us" dizi uyarlamasından ilk fragman yayınlandı.

    HBO, merakla beklenen yeni dizisi "The Last of Us"ın ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı. Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin paylaştığı dizi, 2023 yılında izleyiciyle buluşacak.

    Naughty Dog tarafından geliştirilen video oyunundan uyarlanan dizi, biyolojik bir kıyamette modern uygarlığın yok edilmesinden yirmi yıl sonra geçiyor. Hikaye, Ellie adındaki bir kızı (Ramsey) baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için tutulan sert bir hayatta kalan Joel'e (Pascal) odaklanıyor. İkili hayatta kalmak için birbirlerine bağımlı hale geldiklerinde, görünüşte küçük olan bu iş acımasız bir yolculuğa dönüşür.

    Dizinin ilk sezonu, bazı bölümlerde sapma gösterse bile orijinal 2013 PlayStation özel oyununu uyarlayacak. Showrunner Craig Mazin ("Chernobyl") daha önce, yapılan değişikliklerin oyunun hikayesinin özünü değiştirmek için değil, hikayeyi "genişletme" veya oyunun bazı öğelerini doldurmak için tasarlandığını belirtmişti.

    "The Last of Us"ın kesin yayın tarihi henüz bilinmemekle birlikte, dizinin 2023'ün ilk aylarında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top