Hesabım
    Guillermo del Toro Yılın Korku Olayını Sunar: "Cabinet of Curiosities"

    Oscar'lı yönetmenin 4 gecelik korku şöleninden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Netflix'in merakla beklenen korku antolojisi "Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities"ten yeni bir fragman paylaşıldı. Küratörlüğünü Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro'nun yaptığı sekiz korku hikayesi, klasik gerilimden gotiğe, groteskten fantastiğe kadar uzanıyor ve kolay tanımlanamayan yapılarıyla klasik korku kavramına meydan okumayı hedefliyor. 

    Cadılar Bayramı sezonu için planlanan antoloji dizisi, del Toro'nun seçtiği bir yazar ve yönetmen ekibi tarafından hayata geçirildi. "Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities" her biri bağımsız korku öykülerini takip eden 8 bölümden oluşuyor. Netflix, bu kez alışılmışın dışına çıkarak tüm bölümleri aynı anda yayınlamayacak. İkişer bölüm olarak toplam 4 günde yayınlancak olan dizinin ilk iki bölümü 25 Ekim'de ekranlara gelecek. 

    Ben Barnes, Rupert Grint, Ismael Cruz Cordova, Sofia Boutella, Andrew Lincoln, Crispin Glover, Tim Blake Nelson, Martin StarrGeena Davis gibi isimlerin yer aldığı projenin yönetmenleri arasında ise son dönemin dikkat çeken korku filmlerinden "Mandy"e imza atan Panos Cosmatos, "The Babadook"u yöneten Jennifer Kent, "The Vigil"in yönetmeni Keith Thomas ve "A Girl Walks Home Alone At Night" filmini yöneten Ana Lily Amirpour bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top