Hesabım
    Dahmer ve Uykuları Kaçıran Diğer Seri Katil Dizileri

    Evan Peters başrollü seri katil Jeffrey Dahmer ile ilgili Netflix dizisi dünya çapında bir başarı elde etti.

    DAHMER – Canavar: Jeffrey Dahmer Hikayesi Netflix'te büyük başarı kazandı. Ryan Murphy imzalı, Evan Peters'ın başrolde olduğu meşhur Milwaukee seri katili hakkındaki dizi, 1978 ile 1991 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'ni sarsan bu dava hakkındaki dizi, şu sıralar sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında.

    İşte Dahmer gibi gerçek suç öykülerine dayanan dört öldürücü dizi daha;

    The Act

    Patricia Arquette'e en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy getiren The Act, çevresindekileri ve kızı Gypsy Blanchard'ı, sağlıklı olduğu halde birçok hastalığa yakalandığına ikna ederek onu hayattan uzak tutan bir anne olan Dee Dee Blanchard'ın hikayesini anlatıyor.

    The Act
    The Act
    Vizyon tarihi 2019-03-20 | Dak.
    Diziler : The Act
    beraberinde Patricia Arquette, Joey King, Chloë Sevigny

    The Serpent'in hikayesi, mücevher satıcısı gibi davranan dolandırıcı ve katil Charles Sobhraj'ı takip ediyor. 1970'lerde kız arkadaşı Marie-Andrée Leclerce ile birlikte Güney Asya'da birkaç Batılı genç gezgini öldüren ve kurbanlarından çaldığı pasaportlar sayesinde Tayland, Nepal ve Hindistan'ı dolaşarak polisten kaçmayı başaran Sobhraj'ın tüyler ürperten hikayesi.

    Nerede izlenir: Netflix

    The Serpent
    The Serpent
    Vizyon tarihi 2021-01-01 | Dak.
    Diziler : The Serpent
    beraberinde Tahar Rahim, Jenna Coleman, Billy Howle
    Basın
    3,0
    Üyeler
    3,3

    Candy, Amerikan tarihinde önemli yere sahip olan Betty Gore'un ölümünün sorumlusu olan Candy Montgomery'nin hikayesini konu ediyor. Bir kilisenin üyeleri arasında bulunan Candy Montgomery, sevgi dolu bir ortamda kocasıyla birlikte yaşar. Banliyölerde hayatını sürdüren kadın, kiliseye gelen arkadaşı Betty Gore'u bir baltayla saldırarak öldürür. Bunun nedeni ise yıllardır akıllarda kalan bir soru işaretidir.

    Candy
    Candy
    Vizyon tarihi 2022-05-09 | Dak.
    Diziler : Candy
    beraberinde Jessica Biel, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber

    Des, seri katil ve nekrofil Dennis Nilsen'in hikayesini anlatıyor. David Tennant'ın başrolünü oynadığı mini dizi Des'te 1978 ile 1983 yılları arasında 15 genci öldürmeyi başaran ve cesetlerle aylarca yaşan bir katil portresi ile karşılaşıyoruz.

    Des
    Des
    Vizyon tarihi 2020-09-14 | Dak.
    Diziler : Des
    beraberinde Bronagh Waugh, David Tennant, Daniel Mays
    Üyeler
    3,1
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top