Hesabım
    La Casa De Papel Spinoff'u "Berlin" Ne Zaman Yayınlanacak?

    Netflix, dizinin yayın tarihini karakter tanıtım videosu paylaşarak duyurdu.

    Netflix, "La Casa De Papel"in sevilen karakteri Berlin'e (Pedro Alonso) odaklanan yeni spin-off dizisi "Berlin"in 2023 yılında yayınlanacağını, bugün paylaştığı bir karakter tanıtımı videosuyla duyurdu. Dizinin oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 

    Çekimleri bugün itibariyle Paris'te başlayan dizi, Andrés de Fonollosa olarak da bilinen Berlin karakteri tarafından gerçekleştirilen olağanüstü soygunları anlatacak. Berlin'in yeni çetesinde, elektronik uzmanı Keila rolünde Michelle Jenner'ı, Berlin'in sırdaşı ve hayırsever profesörü Damián rolünde Tristán Ulloa'yı, dengesiz Cameron rolünde Begoña Vargas'ı, kendini çeteye adamış Roi rolünde Julio Peña Fernández'i ve acımasız bir aksiyon adamı Bruce rolünde Joel Sánchez'i izleyeceğiz. 

    Dizinin senaryosunu, son yılların en çok ses getiren dizilerinden biri olan "La Casa De Papel"in yaratıcıları Esther Martínez Lobato ve Álex Pina'nın yanı sıra David Oliva ve David Berroca kaleme aldı. İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak olan "Berlin"in ilk sezonunun ardından devam edip etmeyeceği henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top