Hesabım
    "The Walking Dead" Evreni Genişlemeye Devam Ediyor

    AMC, "The Walking Dead" evreninin yeni dizilerini tanıttı.

    "The Walking Dead" sekiz bölümlük son kısmı için Pazar gecesi geri döndü. Dizinin hayranları finale hazırlansa da hikaye bitmiyor. AMC diziyle birlikte, 2023'te seriye nelerin geleceğini vurgulayan bir fragman yayınlayarak genişleyen Walking Dead evrenini tanıttı.

    "Walking Dead için son yalnızca başlangıçtır" sloganının yer aldığı klipte gelecek 3 spin-off dizisinin isimlerini açıklandı: "Dead City", "Daryl Dixon" ve "Rick & Michonne". 

    Daha önce "Isle of Dead" adıyla anılan "Dead City"de, Lauren Cohan ve Jeffrey Dean Morgan, uzun zaman önce anakaradan kopmuş olan kıyamet sonrası Manhattan'da, Maggie ve Negan rollerini tekrarlayacaklar. 

    "Daryl Dixon", Norman Reedus'un kendisini Paris'te bulan karakteri etrafında dönecek. Dizinin başlangıçta Daryl ve Carol merkezli bir dizi olması planlanıyordu, ancak Melissa McBride geçen yıl Nisan ayında projeden ayrıldı. 

    Andrew Lincoln ve Danai Gurira ise "başka bir dünyaya atılmış, ölülere karşı bir savaş üzerine inşa edilmiş… ve nihayetinde yaşayanlara karşı bir savaş" olarak özetlenen "Rick & Michonne"de rollerini tekrarlayacaklar. Dizi "Daha önce hiç tanımadıkları bir yerde ve durumda birbirlerini ve kim olduklarını bulabilecekler mi?" sorusu üzerine ilerleyecek. 

    Üç yeni dizi, "Fear the Walking Dead" dizisinin sekizinci sezonuyla birlikte önümüzdeki yıl izleyicilyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top