Hesabım
    "Dune: The Sisterhood" Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

    Bene Gesserit rahibelerine odaklanacak dizide başroller Emily Watson ve Shirley Henderson'ın oldu.

    HBO Max ve Legendary Television'ın Dune evreninde geçecek yeni prequel dizisi "Dune: The Sisterhood"un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Dizinin başrollerini, Shirley Henderson (Harry Potter ve Ateş Kadehi, 24 Hour Party People) ve 2 kez Oscar adayı olan Emily Watson (Chernobyl, Hilary and Jackie) üstlenecek. 

    Dizi, "Dune: Çöl Gezegeni" filminde anlatılan olaylardan 10 bin yıl öncesinde geçecek ve insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşan Harkonnen Kız Kardeşlerin "Bene Gesserit" olarak bilinen efsanevi mezhebi kurmasını anlatacak. Dizi, Dune romanının yazarı Frank Herbert'in oğlu Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından yazılan "Sisterhood of Dune" kitabına dayanıyor. 

    Emily Watson'ın Valya Harkonnen, Shirley Henderson'ın ise Tula Harkonnen'e hayat vereceği dizinin ilk bölümünü, HBO'nun ödüllü mini dizisi "Chernobyl"in tüm bölümlerini yöneten Johan Renck yönetecek. 

    Dizinin yaratıcısı Diane Ademu-John, baş yapımcılığı Alison Schapker ile birlikte üstleniyor. Johan Renck, ilk bölümü yönettikten sonra Ademu-John ve Schapker ile yürütücü yapımcılık görevine devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top