Hesabım
    Batman Kötülerine Odaklanan Yeni Projeler Yolda!

    "The Batman" yönetmeni Matt Reeves, Scarecrow ve Clayface gibi Batman kötülerine odaklanan yeni dizi ve film projeleri üstünde çalışıyor.

    Matt Reeves'in yönettiği ve Robert Pattinson'ın başrolünü üstlendiği "The Batman" filmi izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alarak dünya çapında 770 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Reeves şu sıralarda devam filmi üzerinde çalışıyor. Ayrıca yürütücü yapımcılığını üstlendiği "The Penguin" dizisinin çekimleri de önümüzdeki aylarda başlayacak.

    Colin Farrell'in filmdeki karakterine odaklanan "The Penguin" dizisi, "The Batman"deki olayların sonrasını gösterirken karakterin geçmişini, nasıl suç imparatoru haline geldiğini de anlatacak. Diziyle ilgili bilgiler şimdilik çok sınırlı ancak The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre Batman evreni yalnızca bu diziyle sınırlı kalmayacak.

    Matt Reeves'in, Batman çizgi romanlarındaki kötü karakterlere ve suçlulara odaklanan yeni dizi ve film projeleri için birçok yazarla ve yönetmenle görüştüğü bildiriliyor. Reeves'in rehberliğinde yaratılacak olan yeni projeler The Scarecrow, Clayface, Proffesor Pyg gibi daha belirsiz karakterlere odaklanacak. Yönetmen ve stüdyo "The Batman" dünyasını genişletme konusunda güvenli adımlarla ilerlemeye kararlı olsa da kötü adam merkezli projeler hala yalnızca fikir aşamasında. 

    "The Batman"in kendi Joker'ini (Barry Keoghan) yaralı ve hapsedilmiş şekilde göstermesiyle, filmin Gotham City versiyonu yan hikayelerle keşfedilmeye hazır bir dünya olarak kendini kanıtladı. Pattinson'ın canlandırdığı Batman, henüz suçlularla savaşma yolculuğunun çok başında ama Keoghan'ın silinen sahnesinde görüldüğü gibi Joker ile halihazırda bir ilişki kurmuş. Bu nedenle Joker'e odaklanan bir diziyle filmde gördüğümüz Joker'in hikayesini de öğrenebiliriz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top