Hesabım
    Mark Valley ve Jean Smart'tan Kanuna Takviye!

    Harry’s Law ekibinde ikinci sezonda yeni isimler var…

    Hukuk dramalarına sempati katan NBC’nin Harry's Law dizisi, yeni sezonda yola kadro takviyesiyle devam edecek. Yapımcılığını Boston Legal’in yaratıcısı ve senaristi David E. Kelley’nin üstlendiği diziye, Human Target’taki güvenlik uzmanı performansıyla seyrettiğimiz Mark Valley dahil oluyor. Başrolünde olduğu dizinin Fox tarafından iptal edilmesinden sonra, Valley’in bu tarz bir hukuk dramasında Richard Oliver rolünü nasıl canlandıracağı da merak konusu.

    Harry’nin işe yeni alacağı diğer avukat ise The Good Wife’ta seyrettiğimiz Karen Olivo. Cassie Reynolds rolünde izleyeceğimiz Karen Olivo ve Mark Valley, birinci sezon sonunda diziden ayrılan Brittany Snow ve Aml Ameen’in yerini dolduracak. Tecrübeli aktör Christopher McDonald’ın ise dizideki Tommy Jefferson rolü, ikinci sezonda da varlığını koruyacak.

    Frasier ve Samantha Who? yapımlarındaki performanslarıyla 3 ayrı Emmy’yi evine götüren, oyuncu Jean Smart’ınsa ikinci sezonun 3 bölümünde konuk oyuncu olarak dizide yer alacağı gelen yeni bilgiler arasında.

    Harry’s Law yeni yayın sezonunda, 21 Eylülden itibaren her çarşamba akşamı NBC ekranlarında olacak…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top