Hesabım
    63. Primetime Emmy Ödülleri Adayları Açıklanıyor!

    Beyazcam'ın Oscar adayları 'Canlı Yayın' ile bugün öğlenden sonra açıklanıyor...

    63. Emmy Ödül Adayları bugün California merkezli Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi 'nin Leonard H. Goldenson Theatre Salonunda gerçekleştirilecek basın toplantısında Melissa McCarthy (Mike & Molly) ve Joshua Jackson’ın (Fringe) sunumuyla ilan edilecek. Kapalı oylama usulüyle akademinin üyelerini oylarıyla belirlenen adaylar, Emmy Jürisine karşı 10 Eylüle kadar sıkı bir yarış daha verecek. Adayların açıklanacağı basın toplantısını bugün Türkiye saati ile 15.30’da aşağıdaki videodan canlı olarak seyredebilirsiniz!

    63. Primetime Emmy Ödülleri’nin sahipleri 18 Eylül’de Nokia Theatre salonunda düzenlenecek ve Glee’nin muhteşem koçu Jane Lynch’in sunuculuğunu üstlendiği gecede açıklanacak.

    Drama dalında olası adaylar, DexterFriday Night Lights, Fringe, Game of Thrones, The Good WifeMad Men ve The Walking Dead olarak sıralanırken komedi dalında öne çıkan diziler The Big Bang Theory, ChuckCommunity, Glee, How I Met Your Mother, Modern Family, Cougar Town, Eastbound & Down, The Middle, Parks And Recreation, The Office ve Hot in Cleveland.

    63. Emmy Ödülleri’nde tüm aday listelerini ve yorumları takip etmek için Beyazperde’de kalın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top