Hesabım
    The Client List Dizi Oluyor [VIDEO]

    Jennifer Love Hewitt "The Client List" ile dönüyor..

    2010 yapımı bir tv filmi olan The Client List başrollerinde Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd ve Teddy Sears yer alıyor. Jennifer Love Hewitt'e bir altın küre adaylığı da getiren film gerçek bir hikayeden esinlenilmiş bir senaryoya sahip. Tv filminin başarısı, yayınlandığı kanal olan Lifetime'ı harekete geçirmiş ve kanal filmi dizi olarak çekmeye karar vermiş. Jennifer Love Hewitt, The Client List'in hem yapımcılığını hem başrolünü üstlenecek.

    Peki ne anlatıyor bu The Client List? Yok, ilk akla geldiği gibi bir hukuk draması değil. Aksine çok uzak bir noktada. Amerika'nın Teksas eyaletinde yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek yazılan hikayede; geçirdiği bir iş kazası sonucu çalışamaz hale gelen 3 çocuk babası Rex Horton ve ailesi kredi borçlarını ödeyemeyince zor durumu düşerler. Rex'in eşi ev hanımı ve aynı zamanda eski güzellik kraliçesi Samantha, çalışmaya karar verir. Bir ev hanımı olarak fazla meziyeti olmayan Samantha, gördüğü bir iş ilanına başvurmak üzere bir masaj salonuna gider. Ancak gittiği yer sadece bir masaj salonu değildir. İlk etapta işi kabul etmeyen Samantha, zor durumda olan ailesini de göz önünde bulundurarak paranın çekiciliğine hayır diyemez. Ve salonda çalışmaya başlar.

    Yayınlandığı gün 3,9 milyon izleyici sayısına ulaşan The Client List, Lifetime'dan ilk etapta 10 bölümlük bir ilk sezon siparişi aldı. Dizinin kadrosunda şimdilik belli olan isimler arasında Jennifer Love Hewitt'in yanı sıra, Colin Egglesfield ve Naturi Naughton bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top