Hesabım
    Discop Kanal D'nin Daveti ile Başladı

    Kuzey Güney Ortadoğu'da

    Kanal D'nin Discop İstanbul Fuarı kapsamında düzenlediği "Partyİst 360" Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin ve Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun ev sahipliğinde, dün 360 İstanbul’da gerçekleşti.

    Birçok ülkeden Tv yayıncıları, yapım ve dağıtım şirketleri, uluslararası içerik sağlayıcılarının yanısıra; televizyon dünyasının ünlü isimleri de davette hazır bulundu. Kuzey Güney'den Kıvanç Tatlıtuğ ve Rıza Kocaoğlu, Öyle Bir Geçer Zaman ki'den Aras Bulut İynemli, Wilma Elles, Mete Horozoğlu ve Tolga Güleç, Yalan Dünya'dan Gupse Özay ve İrem Sak, Keşanlı Ali Destanı'ndan Belçim Bilgin, Kanıt dizisi oyuncularından Sevil Atasoy ve Engin Benli, Günaydın programının sunucusu İrfan Değirmenci, Doktorum programı sunucularından Zahide Yetiş, D Magazin programının sunucusu Berrin Aksu, yönetmen Abdullah Oğuz, senaristler Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, yapımcılar; Ekrem Çatay, Fatih Aksoy, Kerem Çatay, Timur Savcı, Mehmet Altıoklar partinin konukları arasındaydı.

    Gecenin ilk satışı ise Kuzey Güney ile gerçekleşti. Ortadoğu’nun büyük medya gruplarından biri olan DMİ (Dubai Media Incorporation) Kuzey Güney'i, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da toplam 22 ülkede Arapça olarak yayınlayacak.

    Türkiye'de 2. kez düzenlenen Discop Televizyon Yayıncılığı Fuarı 1 Mart Perşembe akşamına kadar İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli'nde devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top