Hesabım
    Cansel Elçin Kötü Yol ile Yeniden Ekranda [VIDEO]

    Orhan Kemal'in Kötü Yol'u televizyona uyarlanıyor..

    Çoğumuzun Hatırla Sevgili ile tanıyıp sevdiği, son olarak Yalancı Bahar'da Fahriye Evcen ile beraber yer alan Cansel Elcin, yeni bir dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Cansel Elçin'in yanı sıra Kötü Yol için zikredilen isimler arasında İlker Aksum ve Şükran Ovalı var. Türk edebiyatını dizilere uyarlama sevdası halen devam ederken, bu kez karşımıza Orhan Kemal'in Kötü Yol isimli romanı çıkıyor.

    1960'ların İstanbul'unda geçen hikaye, Adana'dan İstanbul'a özgür ve mutlu olmak için kaçan bir genç kızı anlatır. İstanbul düşleri kuran Nuran, abisinin yokluğunda kendisini emanet ettiği Reşat'ın kötü emellerine alet olarak, hayalini kurduğu dünyaya doğru çıkar, peşinden de hatalar ve pişmanlıklar gelir. Gün gelip kendisini sözde kurtaran adamdan da, başka bir adam tarafından kurtarılacak olan Nuran; erkeklerin dünyasında sıkışıp kalan eğitimsiz ama güzel bir genç kızı resmeder.

    İlker Aksum'un Reşat karakterini canlandıracağı dizide, Şükran Ovalı Nuran'ı oynarken, Cansel Elçin de Nuran'ın elinden tutup onun şöhret basamaklarını çıkmasını sağlayan Adana kökenli rejisör Kenan karakterini canlandıracak. Gold Film yapımcılığında hazırlanan dizi yakında Kanal D'de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top