Hesabım
    Leyla ile Mecnun Bu Akşam Dönüyor [VIDEO]

    3. sezon başlıyor..

    Son dönemin fenomen dizilerinden Leyla ile Mecnun, bu akşam ekrana geri dönüyor. Daha önce 10 Eylül olarak açıklanan sezonun başlangıç tarihi öne alınan dizi, bu akşam 19.50'de Trt1'de izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu değişiklikleri ile başlayan yeni sezon; Zeynep Çamci ve Müge Boz'a veda ederken, Melis Birkan'a hoşgeldin diyor.

    Geçtiğimiz sezon finalinde Kireçburnu Mahallesi'ni bırakıp giden mahalleli, bu yıl döndüklerinde hiçbir şeyi aynı bulamayacaklar. Başkalarının eline geçen mahallelerini kurtarmak için, umutla başka köşelere dağılan ve şimdi yeniden birlik olmak zorunda olan karakterlerimiz, ellerinde son kalan şeyle, umutla hayata devam edecekler..

    Leyla ile Mecnun bu akşam 19.50'de Trt1'de.. Ayrıca bir hayran grubunun organize ettiği ve bazı oyuncular ile yapımdan isimlerin de katılacağı 3. sezon açılış organizasyonu, Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı'nda bu akşam gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu organizasyonda, açıkhava sineması tadında Leyla ile Mecnun'un 3. sezonunun ilk bölümü izlenecek.. Etkinlik ile ilgili detayları facebook sayfasında bulabilirsiniz..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top