Hesabım
    J.J. Abrams Adulting'i Fox'a Sattı

    Adulting: How To Become A Grown-Up In 387 Easy(ish) Steps isimli kitaptan uyarlanan yeni bir komedi..

    Aşk Yemini (The Vow) filminin yazarları Abby Kohn ve Marc Silverstein tarafından senaryolaştırılacak, Kelly Williams Brown'un Adulting: How To Become A Grown-Up In 387 Easy(ish) Steps kitabından uyarlanacak olan "Adulting" isimli komedi dizisi, J.J. Abrams'ın şirketi Bad Robot tarafından hazırlanıyor ve Fox'la pilot bölüm anlaşması yapılmış durumda.

    Kitabın aynı adlı bir blogu da mevcut, daha doğrusu blog önce kitaplaştı, şimdi de dizi oluyor. Blog, maddeler halinde nasıl yetişkin olunabileceğini mizahi bir dille anlatıyor. Arkadaşlarınızla politikayı nasıl tartışmanız gerektiğinden, işyerinde bir fahişe gibi görünmemenin yollarına kadar çeşitli ve aklınıza gelmeyecek konularda tavsiyeler veren blogun yazarı Kelly Williams Brown'un kişiliği Fox'un New Girl'ü ile benzerlikler taşıyor.

    Kohn ve Silverstein, Abrams ve Bryan Burk ile dizinin uygulayıcı yapımcılığına soyunurken, Kathy Lingg yardımcı uygulayıcı yapımcı ve Athena Wickham ise yapımcı olarak diziye imzalarını atıyorlar. Adulting ile beraber Bad Robot'un bu sezon sattığı projelerin sayısı, böylece üçe yükselmiş oluıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top