Hesabım
    Beren Saat İntikam'ı Kimden Alacak?

    Victoria Grayson'ı kim oynayacak?

    ABC Family'nin Revenge isimli dizisi, önümüzdeki sezonda "İntikam" adıyla Türk televizyonlarında olacak. Başrolde Beren Saat'in Emily Thorne karakterini canlandıracağı dizinin diğer rolleri için, hayranlar kendi seçimlerini yapıyor, kimin hangi role gidip gitmeyeceğini tartışıyorlar.

    Aşk-ı Memnu'da Saat'in annesini oynayan Nebahat Çehre'nin Victoria Grayson rolüyle dizide yer almasını isteyen hayranlar, Çehre'nin orijinal hikayedeki zengin ailenin annesi rolüne yakışacağını düşünüyorlar. Ancak Nebahat Çehre'nin, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldıktan yine Tim's Production'ın yeni yılda çekeceği bir başka dizide yer alacağı haberi üzerine gözler başka isimlere çevrildi.

    Victoria rolü, biraz daha genç bir oyuncu tarafından oynanmalı derken, dün rolü en son Bir Çocuk Sevdim'de izlediğimiz Arzu Gamze Kılınç'ın oynayacağı dedikoduları dolaşmaya başladı. Aynı şekilde Beren Saat'e Mert Fırat'ın yanı sıra Nejat İşler ve Engin Hepileri'nin de eşlik edeceği yine gelen söylentiler arasında. Ancak şimdilik ilk ağızdan açıklanan herhangi bir kesin durum yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top