Hesabım
    Fırat Tanış 'Bir Zamanlar Osmanlı'dan Neden Ayrıldığını Açıkladı

    Ayrılığın arkasındaki sebepler..

    Bu sezona değişen çehresi ile hayli iddialı başlayan Trt1'in tarihi dizisi Bir Zamanlar Osmanlı, Abdullah Oğuz yönetimindeki yayınına devam ederken, dün akşam dizinin oyuncularından Fırat Tanış'tan ayrılık haberi geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden diziden ayrıldığını açıklayan oyuncu, bu ayrılığın ardındaki sebepleri de, facebook profilinden yayınladı ve paylaşılmasını istedi.

    İşte Fırat Tanış'ın "Bir Zamanlar Osmanlı" kadrosundan ayrılmasının arkasındaki iddia ettiği sebepler;

    "1- Projenin yapımcısı Burhan Özkan'ın şifaen anlaştığımız ve vaadettiği tek ve basit bir şeyi, evimin kredi taksitlerini düzenli ve aksatmadan ödeme sözünü, 1,5 yıl yani 2 sezon boyunca sorunsuz çalıştığım projenin yazılı sözleşmesinin hükümlerine hiçbir zaman koymaması.

    2- Bu sebeple yaşadığım evin, bu süre boyunca defalarca icra takibine alınması ve hala icra takibinde olması.

    3- Bu koşullar altında çalışmamın anlamsız ve imkansız olduğunu söylememe rağmen, beni sürekli atlatarak ya da oyalayarak ötelemesi.

    4- Olumsuz sağlık koşullarımın ve kronik hastalığımın gerektirdiği yaşam biçimi ve gereklerinden bizzat haberdar olmasına rağmen, bu konuda gerekli özeni göstermeyişi.

    5- Her iki sezona ait sözleşmelerde belirtilen, tüm meşguliyet mailllerinde gösterilen ve tedavime ayırılmış süreye, yazılı sözleşmemize ve sözlü hukukumuza uymayarak, bana kasten engel koymak maksadıyla, iş ve set günü koyması.

    6- Süreç içersinde kendisi ile çalışmayan yahut çalışmak istemeyen meslektaşlarım hakkında uyguladığı ve tanık olduğum mobbing ve bunun zamanla bende oluşurduğu güvensizlik.

    7- Bana “paranoyak ve manyak” demesi, beni ömür boyu kendisi adına çalıştıracağına dair, küçük düşürücü ve tehditkar bir biçimde yazılı ifadelerde bulunması sonucu oluşan mobbing."

    Fırat Tanış'ın yazılı açıklamasının tamamını facebook sayfası üzerinden okuyabilirsiniz..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top