Hesabım
    2012'nin En Çok Konuşulan İsmi Kıvanç Tatlıtuğ

    En popüler dizi ise; Muhteşem Yüzyıl

    Medya Takip Merkezi'nin dönemsel olarak hazırladığı araştırmalardan* biri olan, Yılın medyada en çok yer alan yerli dizi ve dizi oyuncularının başını, Kıvanç Tatlıtuğ ve Muhteşem Yüzyıl çekiyor. MTM'nin hazırladığı araştırmaya göre, yılın basında en çok dikkat çeken yerli dizi oyuncusu 3 bin 310 haber ve yazı ile Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Kanal D’nin Kuzey Güney dizisinde Kuzey karakterini canlandıran Tatlıtuğ’un adı genellikle başarılı performansı ile anıldı.

    Yılın en çok konuşulan dizilerinde Muhteşem Yüzyıl'ı Kuzey Güney, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Behzat Ç. ve Yalan Dünya izledi. Umutsuz Ev Kadınları ile Leyla ile Mecnun basının ilgisini yükselten yerli dizilerden olurken, 2012 sonbaharında gösterime başlayan Adını Feriha Koydum – Emir’in Yolu ve Suskunlar ise, en çok konuşulan ilk 15 yerli dizi listesine girmeyi başardılar.

    Yılın en çok konuşulan popüler isimleri listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'un hemen ardından, 2 bin 543 haberle Beren Saat geliyor. Karadayı dizisinde başrol oynayan Kenan İmirzalıoğlu, yılın basında öne çıkan bir diğer dizi oyuncusu oldu. Toplamda bin 940 haber ve yazıda yer alan İmirzalıoğlu’nu, Yalan Dünya’da rol alan Beyazıt Öztürk ve Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şasmaz izlediler.

    *MTM Medya Takip Merkezi tarafından, 2012 yılında 2000’i aşkın gazete ve dergilerde yayınlanan haber ve yazıların incelenmesi sonucu elde edilmiştir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top