Hesabım
    Osman Gidişoğlu Hayatını Kaybetti

    Usta tiyatro ve dizi oyuncusunu kaybettik.,

    Son olarak Atv'nin yıllar sonra geri dönen dizisi Çocuklar Duymasın'da Menderes karakteriyle karşımıza çıkan tiyatro ve dizi oyuncusu Osman Gidişoğlu, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 1945 Manisa doğumlu olan usta oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosu'nda başladığı oyunculuk kariyerine, birçok dizi ve tiyatro oyununda rol alarak devam ederken, televizyon dizilerinde de seslendirme yaptı. Son olarak geçtiğimiz akşam sahne alan Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz oyununda sahneye çıkan Gidişoğlu'nun ani ölümü rol arkadaşlarını da derinden sarstı.

    Çocuklar Duymasın'ın ardından bir başka Mint Yapım projesi olan Evlilik Okulu'nda rol almaya hazırlanan Osman Gidişoğlu'nun ölüm haberini alan Birol Güven; Çocuklar Duymasın projesine ara verdikten sonra yeni bir proje olan Evlilik Okulu'na başlıyoruz ve Osman Gidişoğlu daha doğrusu Osman ağabeyde yeni projemizde yer alan oyuncular arasındaydı. Osman Ağabey'in yarın çekimi vardı ve bizim arkadaşlar çekim saatini haber vermek için aradıklarında kötü haberi aldık. Çok üzgünüm başımız sağolsun" dedi.

    Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşı Tamer Karadağlı da "Benim için sadece Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığım bir ağabeyim değil, uzun yıllar bir arada seslendirme yaptığım bir tiyatro üstadını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi. Osman Gidişoğlu'na Allah'tan rahmet, sevenlerine ve tüm sanat camiasına baş sağlığı dileriz..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top