Hesabım
    Sean Astin 'The Strain' Kadrosunda

    Guillermo del Toro ve Chuck Hogan'ın birlikte kaleme aldıkları üçleme kitabından uyarlanacak olan The Strain'in kadrosu şekilleniyor..

    Lost'un yapımcılarından Carlton Cuse imzalı, pilot bölümünü Guillermo del Toro'nun çekeceği The Strain'in kadrosu, şekillenmeye başladı. Cuse dün gece attığı bir tweetle Lord of the Rings'in Sam'i Sean Astin'in kadroya dahil olduğunu müjdeledi.

    Guillermo del Toro ve Chuck Hogan'ın birlikte kaleme aldıkları üçleme kitabından uyarlanacak olan The Strain, bir vampir draması ama diğerlerinden biraz farklı. New York'a gizemli bir şekilde iniş yapan uçağın yolcularının öldüğünün anlaşılması üzerine Hastalık Kontrol Merkezi yetkilisi Ephraim Goodweather (House of Cards - Corey Stoll), yaşanan bu tuhaf olayın sebeplerini araştırmaya başlar. Öncelikle uçakta yer alan dört yolcunun hala yaşadığını farkeden ekip, olayla ilgili tek iyi haberin bu olduğunu kısa sürede öğrenirler..

    Hollywood Reporter'ın haberine göre Sean Astin dizide Jim Play adında, anlayışlı ve güvenilir bir karakteri canlandıracak. Dizi FX'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top