Hesabım
    Doctor Who'nun 12. Doktor'u Açıklandı!

    Dizinin 12. Doktor'u 55 yaşındaki İskoç oyuncu Peter Capaldi oldu..

    Ve sonunda BBC, dün yapılan özel bir yayınla Doctor Who'nun yeni doktorunu kimin oynayacağını açıkladı. Dizinin 12. Doktor'u 55 yaşındaki İskoç oyuncu Peter Capaldi. Capaldi daha önce yine bir Doctor Who ürünü olan Torchwood'da yer almış, hatta Doctor Who'nun da 4. sezonunun bir bölümünde görünmüş. Son olarak Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Dünya Savaşı Z (World War Z)'de yer alan oyuncunun film künyesindeki adı ise, çok hoş bir tesadüf eseri; W.H.O. doctor (World Health Organization).

    Duyurunun yapılmasının ardından mikrofonlara konuşan Peter Capaldi; "Bu sırrı daha fazla saklamayacak olmak harika bir duygu. Bir süre kızıma bile söyleyememiştim." dedi. Capaldi 2010'dan beri 11 Doktor olarak dizide yer alan Matt Smith'in Aralık ayındaki Christmas özel bölümünün ardından diziye başlayacak.

    Dizinin hayranları genel olarak Doktor'un değişmesinden rahatsız olsalar da, formatın bu olduğunu biliyorlar. Ancak Peter Capaldi, çoğu insanı şaşırtan bir isim oldu. Daha genç bir isim bekleyen hayranlar, yine de ön yargılı olmamaları gerektiğinin farkında ve Steven Moffat'a güveniyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top