Hesabım
    Hürrem'den Geriye Kalan Meryem

    "Muhteşem Yüzyıl ekibi, Timur ve gökyüzündeki Meral beni affetsin."

    Hakkında çok yazıldı çizildi. Muhteşem Yüzyıl'ı daha fazla para istediği için bıraktı dediler, çok para kazandı şımardı dediler, tükenmişlik sendromu da neymiş dediler. Meryem Uzerli diziyi bırakmasının ve hakkında hamile olduğu haberlerinin çıkması üzerine Ayşe Arman ile bir röportaj yaptı ve gerçekleri anlattı.

    Çalışma şartlarının ağırlığı ve tükenmişlik sendorumundan dolayı Almanya'ya tedaviye gittiği açıklanan Meryem Uzerli, 3 ay sonra başından yaşadığı gerçekleri kendi tarafından anlattı.

    Muhteşem Yüzyıl'ın çekimleri boyunca bir otelde kalan Meryem Uzerli, Türkiye'de kaldığı zaman boyunca çevresi kalabalıkmış gibi görünse de çok yalnızlık çektiğini, kişiliğinin bir parçası olan mükemmelliyetçiliği sebebiyle dizideki Hürrem rolüne kendisini adadığı için hayli zor zamanlar yaşadığını, iş ve özel hayatındaki problemlerin üstüste gelmesi sebebiyle sonunda dayanamayarak her şeyi bıraktığını söyledi.

    Hamile olduğunu doğrulayan Uzerli, çalışma koşullarından yıpranmış olmasının yanı sıra özel hayatında yaşadığı ciddi sıkıntıların diziden ve Türkiye'den ayrılmasına neden olduğunu dile getirdi ve "Muhteşem Yüzyıl ekibi, Timur (Timur Savcı) ve gökyüzündeki Meral (Meral Okay) beni affetsin." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top