Hesabım
    Nejat İşler'in Sağlık Durumu Hakkındaki Son Gelişmeler

    İşler tedaviye olumlu yanıt vermeye başladı..

    Cumartesi akşamı alınan haberle, hayranlarını üzen Nejat İşler'in tedavisi Bodrum'da sürüyor. Doktorunun bugün yaptığı açıklamaya göre İşler, sağlık durumunun halen kritik sayılmasına rağmen, yapılan tedavilere olumlu yanıt veriyor. Dr. Aydın Aksoy'un bu sabah saatlerinde yaptığı açıklama şöyle;

    “17 Ocak 2014 tarihinde, hastanemizin acil servisine başvuran değerli sanatçımız Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

    İlk açıklamamızda belirttiğimiz gibi Nejat İşler’e ilk müdahale, acil servisimizde yapılmıştı. Şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı  solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptanmıştı. Gelişen septik şok sonucunda ayrıca akciğerlerinin çok ciddi şekilde etkilendiği; böbrekler, kalp ve kan hücreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti.

    Hastanemizin yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumu halen kritik süreçtedir. Bununla birlikte uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır.

    Son 12 saat içerisinde gerek  organ fonksiyonlarında  gerekse laboratuvar testlerinde görülen olumlu gelişmelere rağmen hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam etmektedir. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır.

    Nejat İşler’in tedavisi; yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top