Hesabım
    Matthew McConaughey’den True Detective Açıklaması

    Ünlü aktör gelecek sezonlar için açık kapı bıraktı!

    Geçtiğimiz Ocak ayında ekranlara gelmeye başlayan HBO dizisi True Detective, kısa zamanda hem izleyici cephesinden hem de eleştirmenlerden büyük övgü toplamıştı. 8 bölüm süren ilk sezon oldukça yüksek reytingler almış, HBO da çok geçmeden diziye yeni sezon onayı vermeyi ihmal etmemişti.

    Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto; True Detective’in antoloji formatında yayınlanacağını, yani her sezonun farklı farklı konular ve karakterler içereceğini ilk sezon biter bitmez açıklamıştı. Başrolde yer alan Matthew McConaughey de Oscar gecesi kırmızı halıda bir demeç vermiş ve 2. sezon kadrosunda olmayacağını birinci ağızdan doğrulamıştı. Geçtiğimiz hafta Deadline sitesine röportaj veren ünlü oyuncu, sevenlerini mutlu edecek açıklamalar yaptı.

    True Detective’in kendisine yaşattığı deneyimden, dizinin kalitesi ve konseptinden çok hoşlandığını söyleyen McConaughey; gelecek sezonlarda dizide yeniden oynama fikrine açık kapı bıraktı. True Detective'e başlarken gözünde yalnızca altı aylık bir proje olduğunu itiraf eden aktör, 2. sezon olmasa bile dizinin ilerleyen sezonlarında yeniden yer alma fikrinin kendisini cezbettiğini söyledi.

    McConaughey’i gelecek senelerde tekrar True Detective’de görür müyüz bilinmez ama dizinin 2. sezon hazırlığı tam gaz devam ediyor. “Sert kadınlar, kötü adamlar ve Amerika taşımacılık sisteminin gizli tarihi” hakkında olacak yeni sezon, bu sefer üç dedektifi ekranlara getirecek ve California eyaletinin bir şehrini mesken tutacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top