Hesabım
    Daredevil Dizisi Kötü Adamını Buldu

    Vincent D'Onofrio, Kingpin karakterine hayat verecek.

    Netflix'in ünlü Marvel karakteri Daredevil’ı anlatacak bir televizyon dizisini ekranlara getireceğini, başrolde de Stardust ve Boardwalk Empire gibi yapımlardan tanıdığımız Charlie Cox’un yer alacağını geçtiğimiz haftalarda haber yapmıştık. Görme yetisini kaybetmiş olan ancak çok gelişmiş diğer duyuları sayesinde şehri kötülerden koruyan Matt Murdock, nam-ı diğer Daredevil’ı ekranlara getirecek dizi; kötü adamı canlandıracak oyuncuyu da nihayet buldu!

    Law & Order: Criminal Intent dizisinin yanı sıra Siyah Giyen Adamlar (Men In Black) ve Ed Wood gibi filmlerle tanınan 1.92 cm boyundaki aktör Vincent D'Onofrio, Kingpin karakterine hayat verecek. 2003 yapımı filmde Michael Clarke Duncan tarafından canlandırılan karakter, Daredevil’ın en büyük düşmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Matt Murdock’ın çocukluğunun geçtiği Hell’s Kitchen mahallesiyle ilgilenen güçlü bir iş adamı ve suç mafyası olan Kingpin, Murdock ile çıkar çatışmasına girecek.

    Daredevil’ın 13 bölümden oluşacağını, 2015’te yayınlanacağını ve başarılı olması halinde devam dizilerinin de ekranlara geleceğini ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top