Hesabım
    How to Get Away With Murder’dan Müthiş Açılış

    Dizinin ilk bölümünü 14.3 milyon kişi izledi!

    Grey's Anatomy ve Scandal gibi yapımların yaratıcısı olarak tanınan Shonda Rhimes, dizilerini ekranlara getiren ABC kanalının yüzünü bir kere daha güldürmeyi başardı! Ünlü yapımcının yeni dizisi How to Get Away With Murder, oldukça başarılı bir izlenme oranıyla yayın hayatına başladı. Kanal yeni yayın döneminde Grey's Anatomy, Scandal ve How to Get Away With Murder’ı aynı gece ekranlara getirme gibi bir yayın politikasına gitmişti. Bu fikir gayet başarılı oldu ve üç Rhimes dizisi de Perşembe akşamı oldukça iyi reytingler aldı.

    Duyguların Rengi (The Help), Şüphe (Doubt) ve Tutsak (Prisoners) gibi filmlerle tanınan başarılı aktris Viola Davis’in başrolde yer aldığı How to Get Away With Murder; yayınlandığı ilk gece 14.3 milyon kişiyi ekranlara çekti. Scandal 4. sezon açılışı 12.2 milyon izleyici, Grey's Anatomy 11. sezon açılışı ise 9.8 milyon seyirci tarafından izlendi.

    Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörlerini konu edinen How to Get Away With Murder; onların hem kendi hayatlarını değiştirecek, hem de tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışmalarını konu ediniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top